Архива на тагот: дигитален маркетинг

10 причини зошто НЕ треба да учите и користите дигитален маркетинг

Reading Time: 5 minutes   Ако бевте во дилема дали треба да започнете да учите дигитален маркетинг – вие сте на вистинското место! Во текстот што следи, ќе откриеме 10 причини зошто не треба да учите и користите дигитален маркетинг.   1) Не размислувате да започнете сопствен бизнис Експанзијата на Интернетот во 21 век отвори милиони можности на луѓето…

5 совети за успех на вашата веб странa

Reading Time: 2 minutes   Веројатно најидеален пристап за да се направи добра и успешна Веб страна е да размислите за секоја страна како различна, посебна единица која треба да генерира приход. Вашата Веб страна треба да е читлива и занимлива. Додека во нејзината основа мора да има „предлог или копче за повик на акција“ кој ќе носи продажба….

7 знаци дека на вашата веб страна и треба генерален ремонт или ви треба нова страна

Reading Time: 3 minutes   Како што веќе знаеме Вашата Веб страна е место број 1 за маркетинг на вашиот бизнис.  Ако кажете дека немате буџет за Веб страна тоа е како да кажете  дека немате пари за да платите фирмарина ( дали е дооел или доо сосема небитно). Порано или подоцна ќе се соочите со големи проблеми, ако…

Зошто е потребна веб страна за вашиот бизнис

Reading Time: 4 minutes   Ова прашање не би требало ниту да биде поставено. Денес сме 2020 година и  треба да бидете таму каде што се вашите клиенти, а тоа е Интернет .  98% од потрошувачите очекуваат бизнисите да имаат веб страна , без оглед на големината на бизнисот. Што се случува ако немате веб страна? Едноставно е –…

10 причини да имате своја веб страна

Reading Time: 5 minutes   Користењето на Интернет е една работа, но да се биде видлив на интернет е сосема друга работа. Постојат многу начини на кои можете да бидете присутни на Интернет, но ако целта на присуството е од бизнис природа, единствениот вистински начин е да имате своја веб страна . 1. Вашиот бизнис од локален станува глобален…

Што е SSL и зошто ми треба?

Reading Time: 3 minutes Што е SSL сертификат? SSL сертификат е дел од кодот на вашиот веб-сервер што овозможува безбедна комуникација преку Интернет. Кога веб прелистувач остварува контакт со безбедна веб страна, SSL сертификатот овозможува шифрирана врска. Тоа е како запечатување плик пред да го испратите. SSL сертификатите, исто така, влеваат доверба затоа што секој SSL сертификат содржи информации…