Интензивен ден со мене

Вистинска шанса за тебе и твојот бизнис

Digital strategist

Ванчо П. Костурски

После безброј прашања и барања, конечно решив да креирам нова можност за работа со мене.

Интензивен ден со мене.
Ако сакаш да го поместиш својот бизнис на повисоко ниво, но немаш време да чекаш и да учиш - ова е вистинска шанса за тебе и твојот бизнис.


Веќе 7 години набљудувам и знам дека овој начин е единствената акција која ги придвижува учесниците на моите обуки и академијата како најбрзо и во вистинска насока да добијат видливи резултати за себе и својот бизнис.

Тоа се лични разговори со мене. Разговори на конкретно прашање и тема.
Затоа, решив да ја креирам оваа програма како можност за сите кои се на мојата email листа.

Како работиме и што претставува Интензивен ден со мене?
Работиме заедно еден ден во месецот од 10 до 17 часот на ZOOM. Заедно го определуваме датумот кога е најпогодно за мене, за тебе и твојот бизнис.

Имаш целосен пристап до мене и моите совети преку Интернет.
Нема ограничување на темите и прашања кои може да ми ги поставиш.

Буквално го користиш мојот ум, знаење и искуство за изнајмување на еден ден.

Можеш да ме прашаш било што а јас ќе сум отворена книга за тебе и твојот бизнис.

Ги поставуваш твоите прашања и ќе добиеш одговор што е можно побрзо - на пример, во рок од еден час. Можеш да ги поставиш твоите прашања во текот на денот или пред средбата.

Може да поставиш до 2 прашања.
Зошто баш 2 прашања, затоа што сакам да сме фокусирани и навистина да завршиме работа, а не да зборуваме глупости.

Ако поставуваш прашања врзани за бизнисот, 
подготви се да ми кажеш бројки, во спротивно нема да можам да ги дадам најдобрите совети, специјално за тебе и твојот бизнис. Ако ме прашуваш за понуда, подготви се да ми ја покажеш на екран за да може да разговараме за истата.

Првите 2 фирми кои ќе се пријават, добиваат и индивидуална стратешка консултација (30 минути).

Може да закажеш максимум два Интензивни дена со мене.

Учество во 1 интензивен ден – 300 евра + ддв
Учество во 2 интензивни дена - 550 евра + ддв

* Бројот на фирми е ограничен на 4 во месецот.

Потенцијални идеи за прашања:

• Како да продаваш автентично и без многу проблеми?
• Како да ги покачиш цените без да ги одбиеш купувачите?
• Идеи за подобрување на конкретна понуда што планираш да ја пласираш на пазарот?
• Што да правиш ако купувачите НЕ ја купат твојата понуда?
• Сè за стратегија
• Сè за дигитализација на бизнисот
• Сè за подобрување на ефикасноста на процесот на продажба
• Било кое прашање што сакаш да ме прашаш.
* Местата се ограничени на 5 лица од фирма.

ВАЖНО: Пријавувањето е на принципот прв дојден прв услужен а бројот на фирми е ограничен на 4 во месецот.

2 слободни места

©rafted by allonweb 2021