Слични блогови: Дигитален маркетинг

Што е metaverse? Едноставно и кратко објаснување

Reading Time: 3 minutes Збунети сте во врска со метаверзумот? И покрај тоа колку ново изгледа, веќе се чувствува како метаверзумот да е насекаде. Неодамнешното ребрендирање на Фејсбук, мислам, на Мета , предизвикаа нов бран на интерес за метаверзумот. Сето ова е над насловите, корпоративните вести, мемињата, платформите за игри и социјалните медиуми. Зголемената сеприсутност на зборот создава чувство на пропаст, како да,…

3 придобивки од Новогодишните и Божиќни пораки за успех на вашиот бизнис

3 придобивки од Новогодишните и Божиќни пораки за успех на вашиот бизнис

Reading Time: 2 minutes   Крајот на годината е време кога ги порамнуваме сите сметки. Потоа ставаме линија на постигнатото и на моменти, започнуваме да ги анализираме нашите резултати за годината која изминува. Што постигнавме? Што не успеавме? Кои претходно непланирани работи ни излегоa и не ни успеаа? Ред други работи кои само Ви ги знаете… Кога го правиме…

7 Трикови како вашиот е-mail маркетинг да продава

Reading Time: 7 minutes   Околу 5 билиони активни е-mail адреси се во употреба денес. За Македонија официјалната статистика вели дека околу 82% од населението користи Интернет. Секој ден расте бројот на е-mail адреси и ова е доволен показател за тоа колку преку добар е-mail маркетинг има можност да се најдат нови клиенти, да се промовира бизнисот, брендот, да…

10 причини зошто НЕ треба да учите и користите дигитален маркетинг

Reading Time: 5 minutes   Ако бевте во дилема дали треба да започнете да учите дигитален маркетинг – вие сте на вистинското место! Во текстот што следи, ќе откриеме 10 причини зошто не треба да учите и користите дигитален маркетинг.   1) Не размислувате да започнете сопствен бизнис Експанзијата на Интернетот во 21 век отвори милиони можности на луѓето…

5 совети за успех на вашата веб странa

Reading Time: 2 minutes   Веројатно најидеален пристап за да се направи добра и успешна Веб страна е да размислите за секоја страна како различна, посебна единица која треба да генерира приход. Вашата Веб страна треба да е читлива и занимлива. Додека во нејзината основа мора да има „предлог или копче за повик на акција“ кој ќе носи продажба….

7 знаци дека на вашата веб страна и треба генерален ремонт или ви треба нова страна

Reading Time: 3 minutes   Како што веќе знаеме Вашата Веб страна е место број 1 за маркетинг на вашиот бизнис.  Ако кажете дека немате буџет за Веб страна тоа е како да кажете  дека немате пари за да платите фирмарина ( дали е дооел или доо сосема небитно). Порано или подоцна ќе се соочите со големи проблеми, ако…