Архива на тагот: клиенти

10 причини зошто НЕ треба да учите и користите дигитален маркетинг

📑 Прочитај за само: 6 минути ⌛   Ако бевте во дилема дали треба да започнете да учите дигитален маркетинг – вие сте на вистинското место! Во текстот што следи, ќе откриеме 10 причини зошто не треба да учите и користите дигитален маркетинг.   1) Не размислувате да започнете сопствен бизнис Експанзијата на Интернетот во 21 век отвори милиони можности на луѓето…

3 докажани чекори за поголема продажба

📑 Прочитај за само: 2 минути ⌛   Кога се однесува до целите на годишната продажба Јули е вистинско време да разгледате,  колку сте постигнале во првата половина од годината. Откако ќе погледнете, каде и да сте во однос на вашите цели, не се секирајте, имате уште шест месеци да го добиете она што го посакавте на почетокот на годината. Денес споделуваме…