Full service агенција за дигитален маркетинг

 

 

 

Ние сме агенција која помага на бизнисите да користат дигитален маркетинг, ја зголемат видливоста на својот бренд, најдат нови клиенти и зголемат продажба.

 

Нашата посветеност кон успехот на секој поединечен бизнис е најважниот дел од нашата работа.

 

Ако бараш агенција за дигитален маркетинг која ќе работи со тебе на стратегија, планирање, анализа и сакаш да ги подобриш твоите маркетинг и продажни резултати, ние сме следниот член на твојот тим!

 

 

Што работиме

 

 

 

Дома

 

 

Стратегија

Со искуството од дигитален маркетинг, ги поврзуваме бизнисите со клиентите.

Дома

 

 

Креирање содржини

Развиваме ексклузивни содржини за бизнисите и градиме емотивна врска со клиентите.

види ја понудата

Дома

 

 

Резултати

Активно ги следиме твоите страни, разговараме со следбениците и градиме твоја онлајн заедница.

 

 

Со кого работиме

 

 

 

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

Дома

 

 

Бенефити за твојот бизнис

 

 

 

Дома

 

 

Зголемена видливост на брендот

Поткрепа за креирање на бренд од твојот бизнис со користење на дигиталниот маркетинг.

Дома

 

 

Зголемена лојалност на клиентите

Kреирање на доверба на клиентот во твојот бренд преку човечка интеракцијата.

види ја понудата

Дома

 

 

База на клиенти

Градење база на твои потенцијални потрошувачи и конверзија во вистински клиенти.

 

 

Како работиме маркетинг

 

 

 

 

 

allonweb aкадемија за дигитален маркетинг

 

 

 

Дома

 

“Учењето е искуство. Сè друго е само информација”

-Алберт Ајнштајн- 

allonweb академијата е комбинација на онлајн едукација и практични hands-on вежби со цел брзо да почнеш да работиш и креираш дигитален маркетинг.

Целта не е да “бубаш” само теорија, туку веднаш во пракса да го примениш знаењето што си го стекнал за време на часот.

allonweb е резултат на многу години онлајн и офлајн работа во маркетингот и медиумите, создадена со цел да ти овозможи брзо стекнување на знаења за дигиталниот маркетинг и ја разбереш големата слика како успешно започнеш да работиш на повеќе канали на промоција.

Академијата е најдобриот начин да совладаш определена област во дигиталниот маркетинг.

Дополнително со практична hands-on работа, веднаш по секој час претставува најквалитетнтата и најбрза метода на учење.

 

 

Digital Weekend on the Beach

 

 

 

Дома

 

Многу често фирмите градат скап дигитален или интернет имот – веб страници, блогови, страници на Facebook, профили на Instagram, профили на LinkedIn, канали на YouTube и што уште не,  само затоа што сите сите други го прават тоа.

 

Секој е на Facebook  и секој има Facebook  страна – па и ние затоа имаме Facebook страна – е најчестиот одговор.

Без ниту на миг да се помисли за стратегија или раководење со тој имот. Резулататот од ова се различни интернет имоти кои се расфрлани насекаде и кои тотално ги збунуваат потрошувачите.

Од суштинско значење е пред да започнеме да имплементираме нешто на интернет, да имаме стратегија која ги интегрира сите офлајн и онлајн средства и активности, така да сите елементи играат добро координирани, но сепак различни улоги.

 

Комуникацијата и сликите за нашиот производ или услуга остануваат неприметливи, бидејќи лутаме низ разни канали а притоа немаме во предвид дека секој канал и техника придонесува постепено кон градење на идентитетот на нашиот производ или услуга.

Digital Weekend on the Beach ќе ти помогне да ги постигнеш овие резултати. Да добиеш јасна слика на сите аспекти на дигиталниот маркетинг и истите ти овозможат  алатки, техники и знаења за развивање на кохезивни пазарни стратегии и подготвување за извршување на ефективни дигитални маркетинг кампањи.

Контакт

Прати ни порака за што си заинтересиран?