Архива на тагот: Google Knowledge Graph

Зошто ви e потребен профил на Google Мy Business?

Reading Time: 2 minutes   Ако сакате веб-странaта на вашиот бизнис да се појави на првата страна од пребарувањата на Google, оваа алатка сигурно ќе ви се допадне. Бидете креативни во вашата стратегија за оптимизација и поставување на профилот на Google Мy Business. Што е Google My Business? Google My Business или GMB е бесплатна алатка што им помага…

Google My Business (GMB) – Вашето тајно оружје за зголемување на продажбата

Reading Time: 5 minutes   Ако ви кажам дека постои едноставен и економичен начин да го направите вашиот бизнис повидлив на интернет и во реалниот живот, сигурно би сакале да дознаете повеќе за тоа? Да, има и се вика Google My Business.   Што е Google My Business (GMB)? Google My Business (GMB) е бесплатна алатка креирана од Google…