Не Се Работи За Нас, Туку За Тебе!

 

Ако си сопственик на мал локален бизнис или претприемач кој сака да ја зголеми видливоста на својот бизнис на интернет.

Ако веќе знаеш дека Златна Книга и сличните големи адресари никој не ги користи и дека повеќето од твоите клиенти те бараат и наоѓааат на интернет.Ако очекуваш твоите продавачи веднаш да одговорат на телефонските повици и на емаил за било какви прашања во врска со твојот бизнис.

Ако имаш решителност, страст и експертиза како да добиеш повеќе од твоите клиенти.

Ако користиш платени реклами за да го промовираш својот бизнис, но не успеваш во борбата да ги добиеш резултатите кои ги посакуваш.Ако сакаш да преземеш активна улога во маркетингот и продажбата на својот бизнис на интернет затоа што знаеш дека така ќе ги добиеш најдобрите резултати кога ќе го комбинираат твоето знаење и страст за твојот бизнис и клиенти со нашето знаење и страст за дигитален маркетинг.Фрустрирани си од намалената рентабилност на традиционалното рекламирање во класични медиуми, весницит и списанија.

Знаеш колкав потенцијал има рекламирањето на Интернет, но немаш идеја од каде да започнеш.

Твојотот бизнис не користи партнерства преку affiliate маркетинг или multi level маркетинг.Смачено ти е од излитени финти на агенциите, смешно високи износи на договори,  кампањи кои функционираат како “риба на суво” и зависaт од некои ѓоамити типови кои носат кул очила а немаат појма како е да продаваш нешто или да водиш компанија, преку глава ти е од правење кампањи со цел освојување награди по фестивали за агенцијата а не за зголемување на твојот бизнис.

Откриваш дека помеѓу секојдневно гасење пожари, телефонски повици, развивање нови производи/услуги, повици за продажба, вработување/отпуштање вработени, книговодство, одговарање на емаил, фактурирање, платен список, одржување на вработените мотивирани и среќни, вмрежување и многу повеќе – немаш доволно време во денот за да ги развиеш маркетинг материјалите кои ти се потребни за да донесат постојан прилив на клиенти кои ќе се појават на врата.

Мразиш да бараш клиенти и повеќе би сакал клиентите да те најдат тебе и твојот бизнис отколку да излезеш и да ги бараш.Доколку се пронаоѓаш во неколку или повеќе од ставките наведени погоре, совршено одговараш за соработка со нас.