Архива на тагот: летен одмор

Три фактори за успех во дигиталниот маркетинг!

Reading Time: 2 minutes Без силно познавање на дигиталните маркетинг стратегии, дигиталните маркетари и продавачи не може да се поместат ниту милиметар, ниту во нивната самодоверба,  ниту во нивната фирма. Што дигиталните маркетари и продавачи треба да прават? Никој не сака да се чувствува неспособен или несигурен. Секој сака да успее, за доброто на сопствената кариера како и нивните…

Како успешно да продаваме за време на летниот одмор

Reading Time: 4 minutes Дали може да продаваме за време на летниот одмор? Незнам што другите мислат  – но за мене летото е најубавиот период од годината. Можеби затоа што сè уште го поврзувам со слободата што ја чувствував како дете на летниот распуст,  целосно ослободен од училишните обврски … Повеќето од нас го чувствуваме истото, летните месеци едноставно…