дигитален маркетинг

5 придобивки од дигиталниот маркетинг за малите бизниси

📑 Прочитај за само: 3 минути ⌛ Зошто малите бизниси имаат потреба од дигитален маркетинг е прашање кое редовно го поставуваме. Малите бизниси со ограничени буџети за маркетинг се борат рамо до рамо со националните и меѓународни бизниси кога станува збор за маркетингот и продажбата. Денес, малите бизниси немаат други опции, туку да се натпреваруваат со големите кои имаат многу поголеми маркетинг…