Слични блогови: Ecommerce

11 корисни совети за вашата онлајн продавница

Reading Time: 2 minutes Истражување за клучни зборови Keyword-и –  е корисно да се спроведе пред да се отвори онлајн продавницата, но и по започнувањето на продажба преку Интернет. Тоа ви покажува кои се точките каде можете да ја насочите својата сила, како сте перцепирани од клиентите и што е најважно, тоа покажува што е важно за клиентите и…

10 исклучително важни работи за секоја онлајн продавница

Reading Time: 2 minutes Правни прописи и регулативи – за многумина ова може да изгледа здодевно и најмалку важно, но всушност тоа е неопходен предуслов. Истражувајте, консултирајте се со поискусни луѓе и следете ги сите законски регулативи пред да започнете онлајн продавница.   Истражете го пазарот и конкуренцијата – универзален совет што важи за сите. Никогаш не пропуштајте да…

7 Причини зошто да започнете со онлајн продавница веднаш!

Reading Time: < 1 minutes Пандемијата на COVID-19 ги ​​изнесе сите предности на  онлајн трговијата и им даде важност на предвидувањата на Jack Ма, основачот на Алибаба, дека во 2030 година, онлајн трговијата ќе има до 90% удел во вкупниот број на трансакции. Дополнителен продажен канал – ако веќе имате класична продавници за малопродажба, зошто да не и дадете можност…