Архива на тагот: Понуда

Како да креираш успешни празнични понуди и имаш повеќе продажби

Reading Time: 4 minutes   Единственото значење на  последниот петок во ноември е шопинг манијата кога се случуваат големите попусти и можноста секој да може да го купи она што го сака по евтини цени, какви што не можеме да сретнеме во текот на целата година.  Black Friday / Cyber Monday, период кога трговците ги намалуваат цените на производите,…