Архива на тагот: листа за проверка

15 работи кои треба двапати да се проверат пред лансирање на веб страна

Reading Time: 2 minutes   Сите знаеме дека лансирањето на нова веб страна е стресно – дури и за најголемите и најискусните дигитални маркетари. Веб страните се сложени. Има толку многу работи кои лесно се занемаруваат, како скршен линк или погрешно напишан збор. Не само ова, многу работи ако не ги провериме двапати, може лансирањето на веб страната да ни…