Tag Archives: checklist

15 работи кои треба двапати да се проверат пред лансирање на веб страна

📑 Прочитај за само: 2 минути ⌛ Сите знаеме дека лансирањето на нова веб страна е стресно – дури и за најголемите и најискусните дигитални маркетари. Веб страните се сложени. Има толку многу работи кои лесно се занемаруваат, како скршен линк или погрешно напишан збор. Не само ова, многу работи ако не ги провериме двапати, може лансирањето на веб страната да ни…