Архива на тагот: маркетинг тренд

5 главни маркетинг трендови кои мора да следите во 2020 година

Reading Time: 5 minutes 2020 година е скоро зад аголот (сакале или не) и има многу возбудливи случувања и промени во светот на маркетингот. Ако погледнете како се развива маркетингот, напредокот од едноставно рекламирање до она што е денес е прилично неверојатен. Но, со развојот на технологијата, како и промените во перцепцијата околу маркетинг-екосистемот, значи дека 2020 година ќе…