Архива на тагот: Лаптоп

Лаптопoт во време на пандемија: чистење на лаптопот како превентивна мерка за заштита од Корона вирусот

Reading Time: 6 minutes Кога ќе се сретнеме со некој добар пријател, средбата честопати може да се претвори од  кафе муабет во „вистинска журка“. Меѓутоа, кога пријателите се вируси и уред направен од чипови, нивното „журкање“ може да има опасни последици за луѓето. Како и повеќето лаптопи и Корона вирусот дојде од Кина во нашето балканска сокаче. Сите следиме…