social media пакети

Како брзо и лесно да ги запознаеш корисниците со својот производ или услуга, да создадеш огромна публика околу твојот бизнис и да изградиш доверба кај корисниците.

На социјалните мрежи, можеш да комуницираш  директно со твоите клиенти и твоите клиенти можат да разговараат со тебе и за тебе.

Искористи се!

start

Најважно е да почнеш! Сега и веднаш!

297 € / месечно

 • Менаџирање на 2 профили на социјални мрежи. 4 поста неделно на фејсбук (+4 сториња) и 4 поста неделно на инстаграм (+4 сториња);
 • 16 професионални фотографии или 16 креативни графички дизајни месечно;
 • Пишување содржина - пишување на уникатни и креативни текстови за постовите;
 • Менаџирање на спонзорирани кампањи со креирање на оптимални таргет публики. *Буџетот за спонзорирање е дополнително одреден и го плаќа клиентот;
 • Месечен извештај на активности
 • Минимум 12 месечен договор

Дополнителен бенефит

 • 48 неделни маилови со ТОП совети за дигитален маркетинг и продажба 
 • 16 Објави и синдикација на содржини до 200.000 фанови на социјални мрежи
advanced

Кажи ја твојата приказна. Кога ако не сега?

497 € / месечно

 • Менаџирање на 3 профили на социјални мрежи. 5 поста неделно на фејсбук (+5 сториња), 5 поста неделно на инстаграм (+5 сториња) и 3 поста неделно на линкедин;
 • 20 професионални фотографии или 20 креативни графички дизајни месечно;
 • Пишување содржина - пишување на уникатни и креативни текстови за постовите;
 • Менаџирање на спонзорирани кампањи со креирање на оптимални таргет публики. *Буџетот за спонзорирање е дополнително одреден и го плаќа клиентот;
 • Community management (одговарање на пораки и коментари заедно со клиентот);
 • 2 блог поста од по 500 зборови;
 • Емаил маркетинг (2 newsletter-и месечно);
 • 1 тестимониал видео во должина од 15 секунди;
 • Месечен извештај
 • Минимум 12 месечен договор

Дополнителен бенефит

 • 48 неделни маилови со ТОП совети за дигитален маркетинг и продажба
 • 20 Објави и синдикација на содржини до 200.000 фанови на социјални мрежи
convert

Не застанувај!!!

од 997 € / месечно

 • Менаџирање на 3 профили на социјални мрежи. 7 поста неделно на фејсбук (+7 сториња), 7 поста неделно на инстаграм (+7 сториња) и 5 поста неделно на линкедин;
 • 28 професионални фотографии или 28 креативни графички дизајни месечно;
 • Пишување содржина - пишување на уникатни и креативни текстови за постовите;
 • Менаџирање на спонзорирани кампањи со креирање на оптимални таргет публики. *Буџетот за спонзорирање е дополнително одреден и го плаќа клиентот;
 • Community management (одговарање на пораки и коментари заедно со клиентот);
 • 4 блог поста од по 500 зборови;
 • Емаил маркетинг (4 newsletter-и месечно);
 • 2 тестимониал видео во должина од 15 секунди;
 • Месечен извештај
 • Минимум 12 месечен договор

Дополнителен бенефит

 • 48 неделни маилови со ТОП совети за дигитален маркетинг и продажба
 • 28 Објави и синдикација на содржини до 200.000 фанови на социјални мрежи

Износот за првично поставување и оптимизација на Facebook и Instagram социјалните мрежи изнесува 47€ еднократно

Анализа на било која социјална мрежа и работа на истата изнесува 27€ час работа

Износот за првично поставување на Linkedin социјалната мрежа изнесува 27€ еднократно

©rafted by allonweb, аll rights reserved. 1325 Wildwood Lakes Boulevard, Naples, FL 34104, USA