allonweb пакет за приватност

Усогласување на политиката за приватност на Европската Унија, Соединетите Американски Држави, Канада, Обединетото Кралство, Австралија и Јужна Африка со единствениот пакет за приватност кој нуди целосно опремен пакет за усогласеност низ целиот свет во во соработка со Complianz.Владите ширум светот работат на сè построги закони за приватност. Правниот тим на Complianz секојдневно ревидира и се усогласува на промените на законодавството за приватност низ целиот свет, вклучително и специфични разлики помеѓу земјите на ЕУ (на пр. Германија) или специфични за државата (Квебек во Канада и неколку држави во САД). Овие ревизии постојано се ажурираат и се додаваат.

Правни документи

Генерирање на вашите законски усогласени правни документи кои се точни и ажурирани во секое време. Complianz помага да ги генерираме сите потребни правни документи, преку неговата платформа. Динамички генерираните страници автоматски се ажурираат во случај да најдеме нови колачиња на вашата страница или доколку се ажурира законодавството за одреден регион.

Управување со согласност за колачиња

Complianz нуди прецизна алатка за управување со согласноста за колачиња кој е потребна согласно регионот на посетителите и корисниците. Во случај кога посетителите или корисниците ќе се пријават, откажат или доколку одлушите да нема банер за колачиња. Колачињата и скриптите се блокирани или активирани врз основа на потребното ниво на согласност од посетителот или корисникот.

Банер за колачиња

Високо приспособлив банер за колачиња со препораки за неколку региони специјално дизајниран да се прилагоди на законите за приватност. За да спречиме преоптоварување со информации, ние ги дизајниравме банерите да создадат корисничко искуство кое е едноставно и брзо, притоа презентирајќи му на корисникот недвосмислен и информативен банер.

Усогласете се денес!