пакети за приватност

Пакети за Усогласување на политиката за приватност на Европската Унија, Соединетите Американски Држави, Канада, Обединетото Кралство, Австралија и Јужна Африка со единствени пакети за приватност кој нудат целосно опремени пакети за усогласеност низ целиот свет  во соработка со Complianz.

STArt

57€ / годишно 47€ 

 • SHA256-RSA SSL сертификат
 • Усогласеност со политиката за приватност на Европската Унија
 • Управување со согласност за колачиња
 • Банер за колачиња
 • Основен дизајн
 • Дополнителен јазик +50%
 • 99% поддршка на прелистувачи

Цената се однесува за поставување и уредување на  банерот за колачиња

advanced

157€ / годишно 47€ 

 • SHA256-RSA SSL сертификат
 • Усогласеност со политиката за приватност на Европската Унија
 • Управување со согласност за колачиња
 • Персонализиран дизајн на банер за колачиња
 • Брзо и едноставно корисничко искуство
 • Персонализирана страна за политика за приватност
 • Персонализирана страна за услови и правила на користење на веб страната
 • Персонализирана страна за политика за колачиња
 • Врзување на сите страни за приватност во мени
 • Дополнителен јазик +50%
 • 99% поддршка на прелистувачи
 • Оптимизација за пребарувачи (SEO)

Цената се однесува за поставување и уредување на  банерот за колачиња и сите неопходни веб страни

Износот се однесува за поставување и уредување на банерот за колачиња и/или сите неопходни веб страни

Ажурирање на веб страната надвор од годишниот пакет изнесува 27€ час работа

©rafted by allonweb, аll rights reserved. 1325 Wildwood Lakes Boulevard, Naples, FL 34104, USA