Basic пакет за приватност

107 

Пакет за Усогласување на политиката за приватност на Европската Унија, Соединетите Американски Држави, Канада, Обединетото Кралство, Австралија и Јужна Африка со единствени пакети за приватност кој нудат целосно опремени пакети за усогласеност низ целиот свет  во соработка со Complianz.