веб дизајн & веб развој

Нудиме пакети за веб дизајн и веб развој согласно стадиумот на развој на вашиот бизнис.

Изберете пакет спрема потребите на вашиот бизнис И НАШИОТ ТИМ ЌЕ ИЗРАБОТИ И УРЕДИ ВЕБ страна ЗА ВАС.

start

Најважно е да почнеш! Сега и веднаш!

197€ 

/ годишно 97€ 

 • Веб страна со респонсивен дизајн
 • Оригинално изработен дизајн
 • SSL Сертификат
 • 99% поддршка на прелистувачи
 • 5 фотографии
 • Google аналитика
 • Дополнителен јазик +50%
 • Испорака 3 работни денови од достава на материјал ( лого, фотографии и текстови )
 • Техничка поддршка по емаил  24/7

Цените се однесуваат за развој , поставување, уредување  и регистрација на веб страната 

advanced

Кажи ја твојата прикаска, сега!

497€ 

/ годишно 197€

 • Веб страна со респонсивен дизајн до 10 страни + блог
 • Google my business листинг
 • Оригинално изработен дизајн
 • SSL Сертификат
 • 99% поддршка на прелистувачи
 • 30 фотографии
 • 1 компаниски емаил
 • 1 мапа од локација
 • Сопствен емаил маркетинг (2000 контакти)
 • 10.000 пораки месечно
 • Call to action (Контакт, Прати емаил, Јави се’, ‘Насоки’)
 • 1 автоматска е-маил порака
 • Ажурирање 5 часа годишно
 • Google аналитика
 • Дополнителен јазик +50%
 • Испорака 7 работни денови од достава на материјал ( лого, фотографии и текстови )
 • Техничка поддршка по емаил  24/7

Цените се однесуваат за развој , поставување, уредување  и регистрација на веб страната 

Износот се однесува за развој , поставување, уредување  и регистрација на пребарувачите

Ажурирање на веб страната надвор од годишниот пакет изнесува 27€ час работа

Домените може да ги купите од било кој провајдер но многу побрзо за Вас е да се пријавите кога ќе се регистрирате и ние да купиме хостинг, SSL сертификат и домен од нашите партнери.

©rafted by allonweb, аll rights reserved. 1325 Wildwood Lakes Boulevard, Naples, FL 34104, USA