Време е да разговараме за нашата email врска

Имаме три опции, да останеме пријатели, засекогаш да се разделиме или да најдеме сила и заедно посилни да продолжиме натаму. Верувај вреди. Но, оставам на тебе, ти одлучи.

Да останеме пријатели

Ме замараш во последно време. Дај да паузираме малку.

Испраќај ми помалку маилови

Не е до тебе, до мене е … 

Уствари до тебе е… Имавме добра врска, но сега е крај.

Несакам да контактираме повеќе.

Се шалам. Сеуште те сакам

Ти си како лек на рана, за мене. Продолжуваме заедно.

Продолжуваме заедно во врска.