веб shop пакети

Пакети за веб shop и веб развој согласно стадиумот на развој на вашиот бизнис.

Изберете пакет спрема потребите на вашиот бизнис.

start

797€ / годишно 397€

•Веб shop со full респонсивен дизајн

•блог секција + 1 ландинг страна


•Финансиска и правна усогласеност

Општи одредби • Приватност • Услови на употреба • Услови на купување • Политика за колачиња


•Google my business листинг

•Оригинално изработен дизајн

•20 фотографии) или 5 производи

•5 компаниски емаил-ови

•1 мапа од локација

•Call to action (Контакт, Прати емаил, Јави се’, Насоки, Facebook страна, Facebook Messenger, Побарај ме подоцна)

•Сопствен емаил маркетинг (2000 контакти

•10.000 пораки месечно


•6 автоматски емаил пораки


•Дополнителен јазик +50%

•Доделен Account manager

•Основна техничка обука 5 часа

•Техничка поддршка по емаил 24/7

•Google аналитика

•4 Квартални планови за социјални медиуми


Дополнителен бенефит

•48 неделни маилови со ТОП совети за маркетинг и продажба

advanced

2997€ годишно 997€

•Веб shop со full респонсивен дизајн

•блог секција + 3 ландинг страни


•Финансиска и правна усогласеност

•Општи одредби

•Приватност

•Услови на употреба

•Услови на купување

•Политика за колачиња


•Payment gateway интеграција


•Систем за враќање на купувачи

•AI Систем за враќање на посетители, по емаил и динамично на страна

•Систем за pickup места

•Систем за време на испорака

•Cashback систем


•ERP интеграција


•Google my business листинг

•Оригинално изработен дизајн

•50 фотографии или 10 производи со SEO оптимизација

•15 компаниски емаил-ови

•1 мапа од локација

•Call to action (Контакт, Прати емаил, Јави се’, Насоки, Facebook страна, Facebook Messenger, Побарај ме подоцна)

•Сопствен емаил маркетинг (2000 контакти)

•10.000 пораки месечно


•27 автоматски емаил пораки


•Дополнителен јазик +50%

•Доделен Account manager

•Напредна ERP, SEO, loyalty и техничка обука 15 часа


•Техничка поддршка по емаил и телефон 24/7, ажурирање 24 часа годишно

•Google аналитика

•4 Квартални планови за социјални медиуми


Дополнителен бенефит

•48 неделни маилови со ТОП совети за маркетинг и продажба

•48 Објави и синдикација на содржини до 200.000 фанови на социјални мрежи

complete

од 5997€годишно  од 1997€

•Веб shop со full респонсивен дизајн

•блог секција + 3 ландинг страни


•Финансиска и правна усогласеност

•Општи одредби

•Приватност

•Услови на употреба

•Услови на купување

•Политика за колачиња


•Payment gateway интеграција


•Систем за враќање на купувачи

•AI Систем за враќање на посетители, по емаил и динамично на страна

•Систем за pickup места

•Систем за време на испорака

•Cashback систем

•Напреден систем за лојалност


•Сопствен интегриран ERP


•Google my business листинг

•Оригинално изработен дизајн

•50 фотографии)или 10 производи со SEO оптимизација

•15 компаниски емаил-ови

•1 мапа од локација

•Call to action (Контакт, Прати емаил, Јави се’, Насоки, Facebook страна, Facebook Messenger, Побарај ме подоцна)

•Сопствен емаил маркетинг (2000 контакти)

•10.000 пораки месечно


•27 автоматски емаил пораки


•Дополнителен јазик +50%

•Доделен Account manager

•Напредна ERP, SEO, loyalty и техничка обука 20 часа


•Техничка поддршка по емаил 24/7, ажурирање 24 часа годишно

•Google аналитика

•4 Квартални планови за социјални медиуми


Дополнителен бенефит

•48 неделни маилови со ТОП совети за маркетинг и продажба

•48 Објави и синдикација на содржини до 200.000 фанови на социјални мрежи

Износот се однесува за развој , поставување, уредување  и регистрација на пребарувачите

Ажурирање на веб страната надвор од годишниот пакет изнесува 27€ час работа

Домените може да ги купите од било кој провајдер но многу побрзо за Вас е да се пријавите кога ќе се регистрирате и ние да купиме хостинг, SSL сертификат и домен од нашите партнери.

©rafted by allonweb, аll rights reserved. 1325 Wildwood Lakes Boulevard, Naples, FL 34104, USA