Подаруваме 366
веб страни!

Поддршка за сите производители, зeмјоделци и претприемачи од Македонија кои се борат со последиците од  COVID-19 вирусот и вонредната состојба.

До денес подаривме

164 ВЕБ СТРАНИ

Акцијата ја води allonweb.us

Загрижени сте за вашиот бизнис?

Се прашувате колку долго ќе трае оваа состојба, како да се вратите во нормална работа и кога ќе помине пандемијата?

Подарок модерна веб страна со која лесно ќе се поврзете со купувачите!

Закрепнувањето од ефектите на COVID-19 врз економијата ќе трае со години, една од клучните работи е да ја проширите вашата мрежа на купувачи и клиенти.
Ако немате веб страна, ова е вистинскиот момент да ја направите.

Целосно бесплатно? Без скриени трошоци и услови?

Да! Сè што треба да направите е да се пријавите на крајот од оваа страна, да ни доставите материјал (лого, текстови и фотографии), да изнајмите домен и хостинг а ние ќе ја направиме вашата веб страна целосно бесплатно!

Креирањето страна е максимално поедноставено!

Со цел да се олесни процесот за креирање на веб страната, ќе ви испратиме по емаил инструкции за достава на материјали и предлог избор на хостинг и домени (веб адреса).

Каква веб страна подаруваме?

Веб страната е направена во WordPress, со модерен дизајн, применлив за сите видови бизниси. Предноста на WordPress е што е екстремно лесен за работа. Без програмирање ќе можете сами да промените текстови, фотографии, цена на производ или услуга и слично. Заедно со веб страната подаруваме и мини обука за одржување. Секогаш можете да ја проширите вашата страна со онлајн продавница, блог, нови страни и апсолутно сè што може да ја подобри вашата презентација на Интернет и да го подобри вашиот бизнис.

За кого е наменета веб страната?

За сите. Без разлика дали се занимавате со занаетчиство, адвокатура, книговодство, производство на органска храна или керамика, со еден збор - за секого! На оваа страна ќе можете целосно да го претставите вашиот бизнис.

Дизајниравме 3 верзии страни и
со клик на сликите видите како изгледаат „во живо“.

Избравте изглед на својата страна, останува да изнајмите домен и хостинг

Цената на домените е околу 16 евра, првата година (потоа околу 14 евра) а хостингот околу 50 евра + ДДВ годишно. Домените може да ги купите од било кој провајдер но многу  побрзо за Вас е да се пријавите кога ќе се регистрирате и ние да купиме за хостинг, SSL сертификат и домен од нашите партнери и со тоа да ја поддржите целата кампања.

Ако преку новата веб страна добиете само еден нов купувач или клиент целиот напор ќе се исплати а нашата мисија ќе биде успешна!

Преостануваат уште

202 веб страни!

Избери дизајн
Дизајн 1
 Дизајн 2
Дизајн 3
Избери опција
Хостинг
Домаин+Хостинг+SSL
0 of 350