ГО ОПТИМИЗИРАМЕ ВАШИОТ БИЗНИС ПРОФИЛ ЗА 90 ДЕНА ИЛИ РАБОТИМЕ БЕСПЛАТНО!

Ние не ветуваме, туку гарантираме резултати. Нашата понуда е - ќе го оптимизираме вашиот бизнис профил за  90 дена или го враќаме целиот уплатен износ!
кликни play на видеото и дознај како

GOOGLE ПОСТОЈАНО СЕ МЕНУВА ЗГОЛЕМУВАЈЌИ ГИ МОЖНОСТИТЕ КОИ ВЛИЈААТ НА ПОТРОШУВАЧИТЕ И БИЗНИСИТЕ.

ПРЕГОЛЕМ ИЗБОР
Потрошувачите сакаат да ги задоволат своите потреби. Тоа е причина број еден за раст од 150% во последните 2 години на потрошувачи кои пред да купат најпрвин пребаруваат од својот смартфон.

ОВА СОЗДАДЕ ОГРОМНА ШАНСА 
За малите бизниси повторно да се во центарот на вниманието на потрошувачите и можност да привлечат повеќе потрошувачи кон своите бизниси.

СОВРШЕНО СРЕДЕН GMB ПРОФИЛ 
И постојана комуникација со потрошувачите, кога започнуваат да бараат решение за своите потреби е причина што над 80% од корисници на смартфони одлучуваат да купат од бизниси чии информации веднаш даваат одговор за нивните потреби, независно дали тоа е производ или услуга.
GOOGLE MY BUSINESS - GMB
Алатка креирана од Google која помага на бизнисите да се појават во резултатите од пребарувањето на Google и на Google Maps. GMB е алатка со најголемо влијание на бизнисите при локални пребарувања од страна на потрошувачите.

УНИКАТЕН И ОПТИМИЗИРАН GMB
Профил привлекува внимание кај потрошувачите, зголемува посети кон вашата веб страна, телефонски повици, посети на вашата локација и продажба јакнејки го вашиот бренд.

GOOGLE MY BUSINESS - GMB 
Ви овозможува да добиете вредни информации за вашата публика, идни потрошувачи без да влезете во наддавање и плаќање на скапи реклами да побрзо ве пронајдат потрошувачите.

Google my Business е лидер во помагање на малите бизниси, затоа што овозможувa директно да се поврзeтe со потрошувачите.


АКО ТИ СЕ ДОПАДНА ОВА, ВИДИ ГИ И ОВИЕ 7 ФАКТИ


Google My Business е извонреден начин да го споите бизнисот со барањата од потрошувачите, користејќи ги сите придобивки кои ги нуди.

Денес се повеќе потрошувачи пребаруваат локално. Ако вашиот профил на Google My Business не е потврден и оптимизиран, не успевате да ја искористите оваа значајна можност.
Да се осигурате дека вашиот профил на Google My Business е потврден и оптимизиран - и дека константно се ажурира - може да е тешка задача, но ние сме тука за да ви помогнеме.
Искористете го овој неверојатен потенцијал преку нашата UpToDate, комплетна allonweb Google My Business услуга.
Ние внимателно ги следиме ажурирањата и промените на алгоритмите за Вас и сакаме да извлечете максимум од вашиот Google My Business профил.

ВРЗ ОСНОВА НА НАШЕТО ИСТРАЖУВАЊЕ, НАД 75% ОД МАКЕДОНСКИТЕ БИЗНИСИ СЕ СО НЕПОТВРДЕНИ ПРОФИЛИ НА GOOGLE MY BUSINESS


Сопствениците на локални бизниси, најверојатно не ја знаат важноста да го потврдат својот Google My Business профил.
Непотврдените Google My Business профили може да се потврдат од вашата конкуренција и да се уништат сите досегашни прегледи, коментари, оценки, фотографии и повеќе.
Нашата главна цел е да го потврдиме и оптимизираме вашиот Google My Business профил за да може потрошувачите лесно да ве најдат.

ГО ОПТИМИЗИРАМЕ ВАШИОТ ПРОФИЛ ЗА ДА СЕ РАНГИРАТЕ ВИСОКО ВО GOOGLE LOCAL 3 PACK

Google Local 3 Pack се трите први прикажани резултати кога пребаруваме на Google за било кој локален бизнис, на врвот на резултатите од пребарувањето, под делот за реклами. Покрај тоа, ако бизнисот има и оценки од корисниците на Google, истите се прикажани и може да ги видите .


ФАКТ Е…


Приходот на локалните бизниси зависи од неговата репутација на Интернет ...


ДЕНЕС , ПОВЕЌЕ ОД БИЛО КОГА!

Само за момент размислете за еволуцијата на пребарувањето:

Прво, беa Yellow Pages пa Google и сè се врти окoлу локалното присуство!

Што е заедничко за сите?

Леснотија, практичност и брзина.

Го гледате трендот тука?

Секој бизнис треба да го потврди својот профил и да го оптимизира своето онлајн претставување.

ОВА Е ДОБРА ВЕСТ ЗА ВАС, ЗАТОА ШТО сеуште не е доцна ДА ЈА ИСКОРИСТИТЕ НАШАТА allonweb GMB УСЛУГА

Ако вашиот бизнис е сличен на стотиците бизниси со кои работиме, оваа е шанса која не се пропушта!
Ќе ви покажеме како да го удвоите бројот на потенцијални купувачи и продажба без да трошите "душмански" суми за реклама.

Прашањето е ... Дали сакате профит сега?

 • Потрошувачите пребаруваат локално повеќе од било кога.
 • Нарачуваат храна користејки локално пребарување
 • Бараат ресторан или пицерија...
 • Потрошувачите купуваат повеќе од локалните компании
 • Бараат најблиска пекара...

ОСТАВЕТЕ ЈА КОНКУРЕНЦИЈАТА ПОЗАДИ СЕБЕ СО НАШАТА ТОП СТРАТЕГИЈА ЗА ОПТИМИЗАЦИЈА

ПОЈАВЕТЕ СЕ НА ИНТЕРНЕТ


Потрошувачите треба да ве најдат на Интернет. Ова ќе ви донесе повеќе потрошувачи и продажба.

НИЕ РАБОТИМЕ ЗА ВАС


Со цел да добиете повеќе потрошувачи, мора да го оптимизираме вашето присуство на Интернет.

ВИ НОСИМЕ ПОВЕЌЕ ПРИХОД
.... a вие го зголемувате профитот

Рангирањето и сообраќајот се одлични показатели, но ако посетителите не носат приход, ништо не е важно. Ние се грижиме за тоа колку приходи и профит можеме да донесеме кон вашиот бизнис.

ШТО НУДИМЕ ЗА ВАС?


НУДИМЕ ПОТРОШУВАЧИ НАМЕСТО ИЗГОВОРИ.

ГО ШТИТИМЕ ВАШИОТ БИЗНИС ОНЛАЈН, СЛЕДЕЈКИ ГИ  АЖУРИРАЊАТА и алгоритмите НА GOOGLE. НЕ СЕ ПОТПИРАМЕ само НА ЕДНА ТАКТИКА ЗА ДА ГО позиционираме ВАШИОТ БИЗНИС НА ВРВОТ НА GOOGLE MY BUSINESS (КАКО ПОВЕЌЕТО АГЕНЦИИ ). нАШАта СТРАТЕГИЈА е преку користење на ШИРОК СПЕКТАР НА ТАКТИКИ за вас да ОБЕЗБЕДиме топ МЕСТО НА  интернет И мерливи РЕЗУЛТАТИ.

GOOGLE MY BUSINESS ОПТИМИЗАЦИЈАОптимизирањето на вашиот бизнис ќе ви донесе поголема видливост со прикажување на вашиот бизнис Google Local 3 Pack.

Локално рангирање на Google Local 3 PackРангирањето на Google на локално ниво, значајно ќе го промени вашиот бизнис, привлекувајќи повеќе потрошувачи.

Позиционирање на GOOGLE mapsМаркетингот на Google Maps ќе придонесе за високо рангирање на вашиот бизнис профил на Google Maps.

ОПТИМИЗАЦИЈА на веб странаНие ќе ја оптимизираме вашата веб страна да се рангира локално во вашиот град или област за неколку недели.

ШТО ДА ОЧЕКУВАТЕ ...

Повеќе потрошувачи

Поголема видливост

Поголем раст

МОЖЕТЕ ДА ЈА ДОБИЕТЕ НАШАТА УСЛУГА САМО ЗА ДЕЛ ОД НЕЈЗИНАТА ВИСТИНСКА ВРЕДНОСТ!

Првите кои реагираат веднаш секогаш добиваат пристап до сè, за само дел од вистинската вредност. Се разбира тука е 30-дневната гаранција за враќање на парите, што значи дека немате апсолутно никаков ризик ниту изговор да не пробате.


Доколку сакате да бидете меѓу првите кои ја користат оваа можност, изберете го вашиот план и веднаш добиjте пристап до нашата allonweb Google My Business услуга.


Но, побрзајте ... цената на нашата услуга ќе се зголемува. Кликнете на копчето подолу сега , додека ја нудиме најниската цена што некогаш ја имаме.

ОДБЕРЕТЕ ПОНУДА ЗА ВАС

Одберете еден од трите allonweb Google My Business пакети и започнете веднаш
start


97€


Стартен годишен план
 • Ревизија на вашиот бизнис профил во 11 точки
 • Прикажани области за подобрување
 • Листа на 3 конкуренти во 1 категорија
 • Регистрација и потврда - Claim на Google My Business профилот
 • Стартно поставување на Google My Business профил 
ADVANCED


297€

Оптимален годишен план
 • Ревизија на вашиот бизнис профил во 11 точки
 • Прикажани области за подобрување
 • Листа на 5 конкуренти во 5 категории
 • Регистрација и потврда - Claim на Google My Business профилот
 • Напредно поставување на Google My Business профил 
 • Видео оптимизирано за Google и Youtube
 • Загарантирано рангирање на Google Local 3 Pack во рок од 90 дена
 • Отварање и/или оптимизација на Facebook place профил
 • Предлог за оптимизација на веб-страна
 • Предлог годишен план за работа и програма за одржување
 • Извештај за завршената работа

ЦЕЛОСНО СТЕ ЗАШТИТЕНИ СО НАШАТА 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ

Ако во рокот од 30 дена пробен период, од пристапот до нашата услуга, не сте задоволни од резултатите и можноста да имате лична веб агенција која ви дава кредибилитет и ви носи повеќе потрошувачи, инсистираме да го контактирате нашиот тим веднаш, за целосно враќање на парите. Или, ако најдете друга услуга кој има сè што имаме ние со пониска цена од она што го добивате кај нас како вредност ... тогаш имате право на целосно враќање на парите за време на вашиот 30-дневен пробен период. Без дополнителни прашања.

* Важи за ADVANCED - оптимален пакет

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Што е маркетинг на Google Maps?

Накусо, маркетингот на Google Maps  е процес на користење на функционалноста на Google Maps  за да може полесно потрошувачите да го пронајдат вашиот бизнис. Иако ова може е многу корисно (и очекувано) за големите бизниси, сепак е неопходно за помалите бизниси. Како и да е, маркетингот на Google Maps не е само видливост - станува збор за позиционирање на вашиот бизнис. Ако се користат правилно и стратешки, Google Maps ќе игра важна улога во вашата стратегија за дигитален маркетинг.

Што е Google My Business?

Порано познат како Google Places, Google My Business им овозможува на сопствениците на бизниси да го регистрираат - потврдат нивниот бизнис за да може да се појави во резултатите од пребарувањето на Google. Практично, секој бизнис (со исклучок на одредени забранети категории на бизниси за рекламирање) може да го регистрира и потврди својот Google My Business профил, кој ќе прикаже информации што пребарувачите сакаат да ги знаат, како што се адреса, работно време, оценки и рејтинг од клиентите.

Каде луѓето грешат со Google My Business?

Иако над 25% од бизнисите во Македонија го регистрирале и потврдиле својот профил на  Google My Business, најчесто еднозтавно само го регистрираат својот бизнис и обезбедуваат нејасни (или полошо, нецелосни) информации. Ова резултира во многу помала видливост и пониско рангирање на Google Maps. Затоа наша цел е да работиме и обезбедиме вашиот профил на Google My Business да е оптимизиран.

Зошто е потребна верификација и потврда на Google My Business?

Потврдувањето на профилот на  Google My Business треба да биде нешто што мора го направите. Процесот на верификација може да трае до неколку недели, бидејќи вообичаено Google инсистира на испраќање на вистинско писмо со единствен PIN на физичката адреса наведена на вашиот профил на  Google My Business за да се потврди верификацијата.

Што точно е  Google Local 3 Pack?

Ако напишете „туристичка аганција“ на Google во моментов, ќе добиете листа на туристички агенции во вашата област или град. Google сака да обезбеди информации што се најрелевантни за вас, така што ќе бидат прикажани оние туристички агенции што се најрелевантни за вас - со други зборови, во зависност од вашата географска локација, алгоритмот ќе утврди кои туристички агенции ќе бидат прикажани. Овие листи се прикажуваат на врвот на страницата во посебен дел придружени со карта и слики од вашиот бизнис.

Како рангирањето во  Google Local 3 Pack ќе влијае на мојот бизнис?

Многу позитивно. Google Local 3 Pack се наоѓа над Органското рангирање на страницата за пребарување на Google. Ова значи дека откако вашиот профил на Google My Business ќе се вклучи во Google Local 3 Pack, посетителите кои бараат услуга или производ имаат поголема веројатност да кликнат и да ја посетат вашата веб страна. Ќе видите зголемување на сообраќајот и ова ќе се претвори во поголема продажба за вашиот бизнис.

Дали гарантирате листање во  Google Local 3 Pack?

Не е можно да се гарантира вклучување во Google Local 3 Pack. Сепак, врз основа на нашето искуство и нашите ефективни стратегии, постои голема веројатност дека вашиот профил на Google My Business ќе го донесеме до Google Local 3 Pack. Ќе треба да соработуваме заедно за да можеме да направиме целосна БЕСПЛАТНА анализа на вашата веб страна пред да се посветиме на проектот. Во зависност од конкуренцијата и сложеноста, овој процес може да потрае и до 6 месеци до постигнување на целта. Ако на крајот од 6 месеци, најмалку 2 од вашите клучни зборови не се наведени никаде во рамките на Google Local 3 Pack, ние нудиме целосна рефундација а вие задржувате СЕ што сме направивле дотогаш.

Кои информации треба ви се потребни за да започнеме со работа?

Откако ќе ја извршите уплатата, ќе ве контактираме за да ни дадете информации кои ни се потребни за старт на проектот. Потребни ни се  информации кои се однесуваат за вашиот бизнис и кои може да влијаат да станете дел од Google Local 3 Pack.

Која е поентата на маркетингот на Google Maps?

Крајната цел на маркетингот на Google Maps е да постигнете што е можно поголем пласман во листите со резултати од пребарувањето на Google Maps (Google Local 3 Pack). Крајниот резултат е листата во рамките на Google Local 3 Pack што значи зголемување на посетителите на вашата веб страна и зголемување на вашиот бизнис.

Дали резултатите од вашата работа се веднаш видливи?

Како и другите напори за оптимизација во дигиталниот маркетинг, за подобрувањето на вашата видливост на Google Maps  најверојатно, ќе биде потребно време. Ова значи дека не постојат брзи хакерски трикови и финти, нема резултати преку ноќ, нема лесен начин да се искачите на врвот на Google Local 3 Pack. Дури и ако ги спроведете сите потребни чекори за оптимизација, постапката може да потрае некое време за да се подобри видливоста на вашиот бизнис на Google Maps.

Зошто е важно да имате коментари и оценки?

Не е сосема јасно до која мерка коментарите и оценките на потрошувачите играат улога во алгоритмот за пребарување на Google Maps, но профилот на Google My Business без прегледи сигурно ќе се бори и се натпреварува со профилот на Google My Business со многу прегледи, па затоа е од витално значење да барате коментари и оценки од корисниците за истите  да се појавуваат на вашиот профил на Google My Business.

Колку време е потребно за да се појави мојот бизнис во Google Local 3 Pack?

Ова е комплексно прашање. Едноставно кажано, се зависи од конкуренцијата во локалното подрачје и сложеноста на работата. Бидејќи позиционирањето на профилот е крајно контролиран од Google, тајмингот не може да биде целосно утврден од нас. Како препорака, доколку постојано работите со профилот, резултатите треба да се видливи во период  од 6 недели до 6 месеци.

Кои начини на плаќање ги прифаќате?

Во моментов прифаќаме плаќање со фактура.

Зошто Google My Business е важен за мојот бизнис?

Накратко, со вашиот Google My Business профил се поврзувате со вашите потрoшувачи, ја истакнувате вредноста на вашите производи и услуги и го претставувате вашиот бизнис како најдобар избор за потрошувачите. 

НЕ ЧЕКАЈТЕ ... ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЕС ...

Ако сакате да се рангирате високо на пребарувањето на Google оваа година, не треба да бидете штедливи за тоа.
Google My business се докажа како основна SEO алатка за малите и големи бизниси. Затоа, ајде да почнеме. Искористете ја нашата ПОНУДА денес. Ова навистина е Златна шанса!
Нашата услуга заслужува многу повисока ЦЕНА за вредноста која ја даваме. НО, нашата цел е секој бизнис во Македонија да е поставен на Google Maps до 2022 година.
Затоа, решивме да ја понудиме нашата allonweb Google My Business услуга на толкав попуст за одреден временски период.
Зграпчете је можноста со овој специјален  попуст сега.

Одлучете дали сакате да ја искористите оваа можност или да останете позади вашата конкуренција?

Не чекајте… Започнете и зголемете го вашиот бизнис. Го заслужувате тоа, Вие и вашиот бизнис.

©rafted by allonweb, аll rights reserved. 1325 Wildwood Lakes Boulevard, Naples, FL 34104, USA