Ви благодарам!

Во меѓувреме, ќе ви испратиме бесплатни материјали за најновите случувања во светот на маркетингот и продажбата на вашиот емаил


Почитувани.

Честитки Само што направивте нешто што ве поставува на километри пред вашата конкуренција.


Преземавте бесплатен извештај кој ве запознава со најмоќната стратегија за раст на бизнисот на планетата.


Толку сум убеден дека МОЖЕТЕ да започнете да ја користите оваа стратегија ... што давам 1.000€ за да ми докажете дека е ПОГРЕШНА


Јас сум Ванчо Костурски и ја водам компанија за дигитален маркетинг - allonweb.


Користиме дигитален маркетинг со цел да претвориме 1€ во 2, 3, 10, 50 или дури 100€!


Значи, ако имате буџет за маркетинг од 5.000€, можеме да ви помогнеме да го претворите во 15.000€ нови приходи. 

Дали мислите дека тоа е добра инвестиција во сопствениот раст?


Јас би рекол дека тоа е апсолутно најдоброто нешто што може да го направите.


Еве како работимe.


Прво, ќе го разгледаме вашиот бизнис заедно со вас, ќе ги шпионираме вашите конкуренти, ќе го анализираме вашиот целен пазар, вашите процеси на продажба и вашите цели.


Потоа, врз основа на она што ќе ни го кажете, ќе развиеме соодветна стратегија за дигитален маркетинг специјално за вас ... 
ПОТПОЛНО БЕСПЛАТНО!

КОРИСТИМЕ ИДЕНТИЧНИ ТЕХНИКИ КОИ ГИ СОЗДАДОА НЕКОИ ОД НАЈУСПЕШНИТЕ БИЗНИСИ НА ПЛАНЕТАТА

Тоа е едноставна, скалабилна маркетинг методологија кој комбинира истражување, рекламирање преку Интернет и креирање текстови за да создаде прилив на нови клиенти и нови БИЗНИСИ. (како и профитабилни РЕЛАЦИИ со вашите доживотни клиенти.)

Со други зборови, генерираме потенцијални клиенти за вашиот бизнис и потоа ги претвораме во продажба.

Не веруваме на „симпатични“ ТВ реклами, банери по веб страни и на социјални медиуми кои можеби изгледаат убаво, но всушност не ви помагаат да продавате повеќе од вашите производи и услуги.

Користиме истражувањa, мерливо и одмерено трошиме на реклами и креираме продажни текстови за да ги охрабриме клиентите да брцнат во џебот и купат!

Тоа е единствената вистински мерлива форма на маркетинг која можете да ја имате.

Бидејќи за разлика од скоро СЕКОЈА друга маркетинг агенција во регионот, можете да ја следите нашата работа - до денар - и да одредите точно колкав поврат на инвестицијата ќе направите со овој вид на маркетинг.

Не е невообичаено за нашите клиенти да постигнат 3:1 враќање на инвестицијата и раст како резултат на нашите маркетинг кампањи.

ВИ ДАВАМЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА И СТРАТЕГИЈА во вредност од 1.000€!


Нема никакви трикови.

Во моментов можете да резервирате бесплатна стратешка консултација со нас и наш дигитален стратег.

Дозволете ми да бидам јасен: зависи од вас што ќе направите со стратегијата што ја добивате во оваа бесплатна консултација. После тоа, вие не сте обврзани да работите со нашата агенција.

Ова е на сметка на куќата.

Тоа не значи дека ќе започнеме да ве малтретираме по телефон.

Ниту, пак, ќе ве бомбардираме со емаилови со барање да ја прифатите нашата понуда.

Всушност, сакам да работам со вас само ако сте подготвени да го поместите вашиот бизнис на следното ниво и значително да ги зголемите вашите профити.

Ако не сте подготвени за тоа, да не си го трошиме времето едни на други.

И ако не сте сигурни ...

Фактот дека сè уште го читате ова значи дека препознавате што можеме да постигнеме со заедничка работа.

Во секој случај, „најлош“ исход за вас е бесплатната маркетинг сстратегија вредна 1.000€.


ОВА Е НЕШТО НАЈБЛИСКУ до БЕСПЛАТНа ИНВЕСТИЦИја што некогаш СТЕ ЈА ВИДЕЛЕ


Еве како работиме:


Прво одговараме на телефон и закажуваме состанок со вас, потоа ќе го разгледаме вашиот бизнис, ќе ги шпионираме вашите конкуренти, ќе го анализираме вашиот целен пазар, вашите процеси на продажба и вашите цели.

Потоа, врз основа на она што ќе ни го кажете, ќе развиеме стартегија за дигитален маркетинг специјално за вас ... БЕСПЛАТНО!

Ние ќе го сториме ова специјално за вашите индивидуални бизнис цели и раст. Тоа ќе биде скроен за вашиот бизнис стратешки план за зголемување на продажбата и профитот, заедно со некои долгорочни стратегии.

Ова НЕ се наплаќа и обично ни требаат околу 30 минути за да го сториме тоа заедно.

Сè за што зборуваме е специјално прилагодено на вашиот бизнис. Ќе го разгледаме вашиот процес на продажба, конкурентите и вашите идни продажни цели.

Откако ќе го сториме ова, ќе ви помогнеме да креирате стратешки план за акција за драматично зголемување на вашиот профит веднаш.

Постојат неколку начини на кои можеме да го направиме ова за вас.

На пример, можеме да ви покажеме како да ја оптимизирате вашата понуда да ја направите попривлечна, како да привлечете клиенти со повисок буџет (за истиот производ или услуга кои ги продавате), како да ги искористите корисниците кои веќе се расположени за купување, од неискористени канали, или како повторно да ги активирате поранешните клиенти.

И како што реков, ова НЕ се наплатува.


БИДЕТЕ БРЗИ! БЕСПЛАТНИТЕ Места за месецов се скоро пополнети.

ПОБАРАЈТЕ БЕСПЛАТНА 30 МИНУТна СТРАТЕГИЈА во вредност од 1000€.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Пред да побарате бесплатна стратешка сесија, мора да разберете дека тоа НЕ е за секого, ова е само за луѓе кои сериозно сакаат да го постават својот бизнис за долгорочен успех и се подготвени да инвестираат во растот на нивниот бизнис.

Креираме најдобра понуда, но за навистина да ги зголемиме бројките во продажбата, потребна ни е вашата посветеност и упорност.

Ако не сте подготвени за тоа, не губете време.

Но, ако сте подготвени да го преиграте вашиот бизнис и вашиот профит почне да се дуплира, резервирајте БЕСПЛАТНА сесија.

Патем, ви препорачуваме да закажете состанок што побрзо. Имаме можност за ограничен број на бесплатни сесии секој месец и тие брзо се полнат. Да не спомнуваме дека нашиот главен сметководител НЕ е задоволен што бесплатно ги даваме овие сесии и сака да ја откаже оваа понуда.

Закажете состанок пред сите состаноци да бидат пополнети.

Еве што следно треба да направите:

Прво ќе треба да ја пополните апликацијата со кликнување на копчето подолу. Не грижете се, тоа е едноставно и дискретно.

Треба само да знаеме што продавате, за да добиеме идеја за тоа што сакате да постигнете. Јас сум 100% убеден дека нашата агенција може да ги трансформира вашите резултати - можеби дури и целата ваша перцепција на тоа што значи да се биде „успешен“.

Затоа ги ставам на располагање своите ресурси во вредност од 1.000€

Кликнете на копчето подолу за да закажете бесплатна стратешка консултација.

Со почит,

Ванчо Костурски


П.С. Можеби се прашувате што „добивате“ како наш клиент?

Главната „работа“ што ја добивте е мојот проверен и одличен тим, составен од НАЈДОБРИТЕ и најостри продавачи, кои неуморно се фокусираат на враќање на инвестицијата.

Како што реков претходно, нашиот прв заеднички разговор е бесплатен и ќе трае околу половина час.

За време на тој разговор, ќе добиете стратегија специјално за вашиот бизнис, врз основа на она што го разгледавме.

За време на таа стратешка сесија, ќе ви дадам и неколку чекори што ќе ги направите веднаш за побрзи и повидливи резултати.

Добивате бесплатна консултација за прв состанок, без разлика дали сте клиент или не.

Ако НАВИСТИНА станете клиент, веднаш ќе закажеме дополнителна сесија.

На следната сесија, ќе ви обезбедиме две работи:

1. Краткорочна цел за проток на готовина.

2. Долгорочна цел на приходи / начин на живот / бизнис модел.

И на таа стратешка сесија, ќе наведам конкретни чекори за акција што ќе ги преземеме за да ги постигнеме двете цели.

Оттогаш, ќе разговараме по телефон или Zoom секоја недела, следејќи го вашиот напредок и прилагодувајќи го по потреба.

Имајте на ум: Ова е навистина ретка можност затоа што практикуваме листа на чекање за новите клиенти и само што ги отворивме вратите со оваа понуда.

Ако мислите дека овој начин на работа и пристап кон клиентите е соодветен за вас, кликнете подоле, пополнете ја апликацијата и ајде да разговараме.

Разговорите се одобруваат врз основа на принципот „прв дојден, прв услужен“, но ако ја гледате оваа страница, тоа значи дека ни остануваат уште неколку места.

©rafted by allonweb 2023