Која е целта на овој прашалник?

Ова е твоја можност да ни кажеш зошто ти треба веб страна и што треба да постигне веб страната. Колку повеќе информации ни дадеш овде, толку подобро решение ќе можеме да обезбедиме. Игнорирај ги сите прашања што не се релевантни.

Слика за твојот бизнис

Биди искрен и ќе кажеме што можеме, а што не можеме.

Што правиме?

Наведи ги твоите главни причини зошто ти треба нова веб страна

Корисно е да се постават SMART цели бидејќи тоа нè држи сите нас на иста страна и се движиме во иста насока. Тоа се цели кои се специфични, мерливи, остварливи, релевантни и временски ограничени.

Имајќи го ова на ум, кои се првите 5 бизнис потреби на твојата нова веб страна?

Пример: 20% зголемување на продажбата за 6 месеци, 30% зголемување на членството оваа година, намалување на административните трошоци за 15% за 3 месеци, итн...
Дoколку нема причина или пак немаш веб страна прескокни го ова прашање.

За кого го правиме ова?

Кој е тоа? Колку години има? Каков пол е? Каде се дружи онлајн? Кои се негови интереси? Одвои 5 минути и напиши се што знаеш
Пример: истражува информации за производот, добива контакт детали, поставува прашања за услугите, цените, итн...

Концепт за дизајн

Сигурни и безбедни, нервозни и возбудени, ексклузивни и кул, како да припаѓаат на брендот?
Ако е така, наведете ги овде за да се увериме дека вашата е подобра 🙂
Кој друг се натпреварува за вниманието на твојот идеален клиент и што прават тие што мислиш дека функционира

Како изгледа успехот?

Колку посетители на веб страната? Колку лидови(потенцијални купувачи)? Колку продажби? Опиши што повеќе
Пополни и испрати