КРЕИРАМЕ БРЕНДОВИ,

ВЕБ СТРАНИ И

ДИГИТАЛНИ СТРАТЕГИИ

КОИ ВИ НОСАТ РЕЗУЛТАТИ

ЗАКАЖИ КОНСУЛТАЦИЈА

Full service агенција за дигитален маркетинг

Ние помагаме на бизнисите да користат дигитален маркетинг, ја зголемат видливоста на својот бренд, најдат нови клиенти и зголемат продажба.

Нашата посветеност кон успехот на секој бизнис е најважниот дел од нашата работа.

Ако бараш агенција за дигитален маркетинг која ќе работи со тебе на стратегија, планирање, анализа и сакаш да ги подобриш твоите маркетинг и продажни резултати, ние сме следниот член на твојот тим!

ЗАКАЖИ КОНСУЛТАЦИЈА

Што работиме

Стратегија

Со искуството од дигитален маркетинг, ги поврзуваме бизнисите со купувачите.

Креирање содржини

Развиваме ексклузивни содржини за бизнисите и градиме емотивна врска со клиентите.

ЗАКАЖИ КОНСУЛТАЦИЈА

Резултати

Активно ги следиме твоите медиуми, разговараме и градиме база на купувачи.

Со кого работиме

Работиме со преку 120 мали и средни бизниси на кои им помагаме да го постават бизнисот на вистинско место и ги остварат резултатите кои ги посакуваат.

Системите кои ги применуваме директно влијаат на оптимизација на процесите на продажба и овозможуваат повеќе време да посветите на развојот на бизнисот, притоа оставајќи ги оперативните работи на нашиот тим.

ЗАКАЖИ КОНСУЛТАЦИЈА

Бенефити за твојот бизнис

Зголемена видливост на брендот

Помош за креирање на бренд од твојот бизнис со користење на дигиталнен маркетинг.

Зголемена лојалност на клиентите

Kреирање на доверба на клиентите во твојот бренд преку човечка интеракцијата.

ЗАКАЖИ КОНСУЛТАЦИЈА

База на клиенти

Градење база на потенцијални потрошувачи и конвертирање во вистински клиенти.

Како работиме

allonweb aкадемија за дигитален маркетинг

 

“Учењето е искуство. Сè друго е само информација”

-Алберт Ајнштајн- 

allonweb академијата е комбинација на онлајн едукација и практични hands-on вежби со цел брзо да почнеш да работиш и креираш дигитален маркетинг.

Целта не е да “бубаш” само теорија, туку веднаш во пракса да го примениш знаењето што си го стекнал.

Дополнително со практична hands-on работа, веднаш по секој час претставува најквалитетнтата и најбрза метода на учење.

Digital Retreat

 

Многу често фирмите градат скап дигитален или интернет имот, веб страни, блогови, профили на Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube и што уште не, само затоа што сите други го прават тоа.

Без стратегија или раководење со тој имот. Резултатот од ова се различни интернет имоти кои се расфрлани насекаде и кои тотално ги збунуваат вашите потрошувачи.

Од суштинско значење е пред да започнеме да имплементираме нешто на интернет, да имаме стратегија која ги интегрира сите офлајн и онлајн средства и активности, така сите елементи да играат добро координирани, но сепак различни улоги. 

Комуникацијата и “сликaтa” за нашиот производ или услуга остануваат неприметливи, лутаме низ разни канали и забoраваме дека секој канал и техника придонесува постепено кон градење на идентитетот на нашиот производ или услуга.

Digital Retreat ќе ти помогне да добиеш јасна слика за сите аспекти на дигиталниот маркетинг и продажба, преку алатки, техники и знаења за развивање на успешна пазарна стратегија и подготовка за правење ефективни дигитални маркетинг и продажни кампањи кои носат резултати.

Контакт

100% БЕСПЛАТНА сесија – без никакви обврски + стратегија која ќе ви послужи како водич да ја поминете конкуренцијата и зголемите продажбата.

НЕ ПРОПУШТАЈ! ТЕРМИНИТЕ ЗА ОВОЈ МЕСЕЦ СЕ СКОРО ПОПОЛНЕТИ!

закажи консултација