Вебинар во живо!

Успешен маркетинг во време на корона

ДОМАЌИН

Горан Димитровски


ГОСТИН

Ванчо П. Костурски

Она што ќе го откриеме на овој вебинар во живо:

Коронавирусот, менувајки ги потрошувачите го смени маркетингот, интернетот е еден од ретките бизниси кои бележат раст во оваа криза.

Секој бинис кој брзо се прилагодува веќе го сторил тоа или подготвува решение да се појави на интернет.

Ова не се однесува само на големите продажни ланци, станува збор за луѓе кои поседуваат мали бизниси, пекари, цвеќарници, ресторани, брза храна, продавници...

Од каде да започнеме?


Ако сакате да дознаете повеќе за оваа тема, ова е сигурен знак дека овој вебинар е за вас.

ДАТУМ И ЧАС

24 АПРИЛ

Петок

18.00 

часот

преостанато време

01
ден
09
час
33
мин
15
сек

© 2024 Златна книга & allonweb