Честито!

Се регистриравте на вебинарот 

Успешен маркетинг во време на корона

Совет: Зачувајте го датумот и часот на вебинарот во вашиот календар.

Датум и час

24 Април

18:00 час

Ќе ви испратиме 2 потсетници пред почетокот на вебинарот

Види ја снимката од вебинарот 

Како да правите топ виртуелни состаноци

На овој вебинар бевме 20 присутни во живо, кликни на линкот и погледни ја снимката.

© 2024 Златна книга & allonweb