Вебинар во живо!

Успешен маркетинг и продажба за 90 дена

Локален маркетинг бр.1 техника за продажба

ДОМАЌИН

Горан Димитровски


ГОСТИН

Ванчо П. Костурски

Она што ќе го откриеме на овој вебинар во живо:

Успехот и растот е лесен за некои бизниси, но недостижен за повеќето.


Што ги разликува овие бизниси кои успеваат локално во однос на конкуренцијата?


Одговорот е…


Фокусирањето на поширок пристап кон веб, социјални и мобилни телефони е штетно за малите бизниси.


Затоа што бизнисите завршуваат да се натпреваруваат против многу поголеми компании со кои немаат дури ни исти клиенти.

ДАТУМ И ЧАС

15 МАЈ

Петок

18.00 

часот

преостанато време

02
ден
07
час
44
мин
17
сек

© 2024 Златна книга & allonweb