Мастерклас во живо!

Успешен маркетинг и ecommerce за 90 дена

ДОМАЌИН

Горан Димитровски


ГОСТИН

Ванчо П. Костурски

Она што ќе го откриеме на овој мастерклас во живо:

Постојат еден тон на легaлни начини да заработите пари преку Интернет.


Но не секој бизнис модел за секого.


Пред да вложите време и пари во online бизнисот, одвоите минута и истражите ги различните бизнис модели.


Премногу луѓе брзаат кон специфични бизнис модели затоа што така рекол некој„гуру“.


А откако ќе започнат со бизнисот, тогаш сфаќаат дека тоа не е за нив.


На мастеркласот како да имаме успешен eCommerce за 90 дена ќе дадеме 3 вредни бонуси за сите кои ќе останат до крај.


Се гледаме во петок.

ДАТУМ И ЧАС

29 МАЈ

Петок

14.00 

часот

преостанато време

01
ден
04
час
47
мин
08
сек

© 2024 Златна книга & allonweb