Webinar за успешен дигитален маркетинг и поголема продажбa
во соработка со allonweb

Топ 7 предности од дигиталниот маркетинг за вашите потрошувачи

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе откриеме на овој webinar:

  • 1
    Зошто денес, потрошувачот е помоќен, понапреден, пообразован и технички поумен?
  • 2
    Кои се придобивките од дигиталниот маркетингот за вашите потрошувачи?
  • 3
    За што сакаат да платат вашите потрошувачи и како? 

време и датум

јули 30

вторник

14 часот

Преостанато време

04
ден
00
час
19
мин
35
сек

2019 ©rafted by allonweb