Каде се рекламираат малите бизниси во Македонија?

Добиј бесплатна евалуација за дигитален маркетинг и продажба на твојата фирма

Добиј и користи веб страница и InOne за твојата фирма еден месец бесплатно

Препушти ни да ги водиме твоите профили на Facebook, Instagram и Google my business еден месец бесплатно

Изминативе 3 години работиме на едно мини истражување каде се рекламираат фирмите кај нас и како ги користат социјалните мрежи.
Од последното истражување во октомври 2016 г. кога само половина т.е. 52,5% од фирмите имаа свои социјални профили, во изминативе 3 години, имаме раст од неверојатни 57%.

Денес над 82% од фирмите кај нас се присутни со свои профили на Facebook.

2019 ©rafted by allonweb