Кој води во борбата меѓу традиционалниот и дигиталниот маркетинг?

Добиј бесплатна евалуација за дигитален маркетинг и продажба на твојата фирма

Добиј и користи веб страница и InOne за твојата фирма еден месец бесплатно

Препушти ни да ги водиме твоите профили на Facebook, Instagram и Google my business еден месец бесплатно

Модерните потрошувачи пребаруваат на Google, тие користат Facebook, читаат блогови и посетуваат веб страни и апликации стотици пати во еден ден.

Употребата на интернетот за нив е важен дел од животот, добиваат многу предности од интернетот лично за нив и затоа го постојано го користат.

 Денес, потрошувачот е помоќен, понапреден, пообразован и технички поумен.

2019 ©rafted by allonweb