Webinar за успешен дигитален маркетинг и поголема продажбa
во соработка со allonweb

Топ 5 причини, зошто комуникацијата е важна за опстанок на бизнисот!

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе откриеме на овој webinar:


Ефикасната комуникација е многу важна во бизнисот за да се зголеми продажбата, да се обезбеди поддршка, да се претворат посетителите на веб страната во потенцијални клиенти и да ги инспирира вработените да најдат нови клиенти.

Комуникацијата е важна во бизнисот за да го привлече вниманието на луѓето за вашите производи, услуги и продажни канали.

Поради промените во технологиите и однесувањето на клиентите, комуникацијата е повеќе предизвик од кога и да било за да бидете пред конкурентите.


Затоа, заедно со Горан од InOne за Вас го припремивме овој бесплатен  вебинар.

време и датум

7 август

среда

14 часот

Преостанато време

02
ден
07
час
08
мин
44
сек

2019 ©rafted by allonweb