Честито!

Успешно се регистриравте на Webinar-от!
Топ 5 причини, зошто комуникацијата е важна за опстанок на бизнисот!

pencil

Ви предлагаме да го додадете времето и датумот на webinar-от во вашиот календар

calendar

7 август

среда

14 час

bell-o

Ќе ви испратиме неколку потсетници пред настанот

Превземи е-книга Стратегија за социјални медиуми во 7 чекори:

Секоја стратегија за социјални медиуми треба ја насочува организацијата да е повеќе социјална, отколку да прави рандом постови на социјални медиуми...

2019 ©rafted by allonweb