Webinar за успешен дигитален маркетинг и поголема продажбa
во соработка со allonweb

Социјални медиуми за мали бизниси

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе добиеш на webinar-от:


Анализа на твојот маркетинг во вредност од 100€ и неколку едноставни совети за маркетинг на социјални медиуми со кои ќе ја зголемиш продажбата.


време и датум

6 ноември

среда

14 часот

Преостанато време

02
ден
05
час
52
мин
47
сек

2019 ©rafted by allonweb