RePower Coaching Day

297 

Ако сакаш да го поместиш својот бизнис на повисоко ниво, но немаш време да чекаш и да учиш – ова е вистинска шанса за тебе и твојот бизнис.

Како работиме и што претставува RePower Coaching.?
Работиме заедно еден ден во месецот од 10 до 17 часот online или кај Вас. Заедно го определуваме датумот кога е најпогодно за мене, за тебе и твојот бизнис.

Имаш целосен пристап до мене и моите совети.
Нема ограничување на темите и прашања кои може да ми ги поставиш.

ВАЖНО: Пријавувањето е на принципот прв дојден прв услужен а бројот на фирми е ограничен на 4 во месецот.