Webinar за успешен дигитален маркетинг и поголема продажбa
во соработка со allonweb

Повеќе клиенти со Google My Business 

дигитална алатка која мора да ја имате до крајот на 2019

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе откриеме на овој webinar:

90 дена до крајот на годината, дали може да направите нешто што значајно ќе го подобри вашиот бизнис?

Ако пребарувате на интернет, без оглед на кој прелистувач користите, обично добивате резултати врз основа на вашата локација.

Овие локални резултати од пребарувањето се клучни за пронаоѓање и им овозможуваат на потрошувачите да го најдат вашиот бизнис, вклучувајќи работно време, контакт информации и насоки - преку сите десктоп и мобилни уреди.

Како до повеќе клиенти  преку Google My Business и InOne со Горан ќе дебатираме на овој вебинар, дигитална алатка која мора да ја имате до крајот на 2019.

2019 ©rafted by allonweb