Webinar за успешен дигитален маркетинг и поголема продажбa
во соработка со allonweb

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе добиеш на webinar-от:

Нови совети, техники и знаења како да направиш


⚡ Добра понуда?

⚡ Како и што да понудиш?

⚡ Како да се честитаат празниците и зошто?

⚡ Како да се искористи максимумот од дигиталниот маркетинг во оваа празнична еуфорија.


Зачувајте го своето место.


Доколку немате можност да се вклучите на вебинарот за време на ручекот, пријавете се и добијте снимка.


време и датум

18 декември

среда

14 часот

Преостанато време

06
ден
03
час
59
мин
15
сек

2019 ©rafted by allonweb