Webinar за успешен дигитален маркетинг и поголема продажбa
во соработка со allonweb

Најдобри маркетинг тактики кои ќе ви помогнат да сте пред конкуренцијата

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе откриеме на овој webinar:


Кога вашиот бизнис опслужува пошироко подрачје од  вашата населба, тешко се рангирате во првите резултати од пребарувањето, бидејки  Google дава резултати врз основа на вашата локација.


За бизнисите кои даваат услуги , ова е клучно.


За најдобрите маркетинг тактики кои ќе ви помогнат да сте пред конкуренцијата со Горан ќе дебатираме на овој вебинар.

време и датум

24 октомври

четврток

14 часот

2019 ©rafted by allonweb