Здрав, 
Среќен и 
Долг Живот.

Не сме само аптека, ние сме фамилија!

за тебе

Моја Аптека располага со широка палета на лекови и медицински средства. Како наш пациент може да резервирате лек на телефон и потоа да дојдете да го земате. Исто така, доколку некој лек е дефицитарен ние ќе се обидеме да ви го набавиме. Редовно имаме акции за медицинска козметика со подароци и попусти за вас. Со Моја Аптека добивате можност за целосна грижа за вашето здравје. Тука сме да дадеме одговор на многу прашања поврзани за терапијата и здравјето. Фармацевтот е секогаш тука за Вас.

Моја Аптека  започна со работа во 2006 година и нашата основна дејност се состои од продажба на мало на лекови, пара - лекови и медицински помагала, исхрана производи, додатоци во исхраната, макробиотика и козметика.

Ги исполнуваме вашите барања за целосно задоволствата како наши клиенти, обезбедувајки најсовремени фармацевтски производи во согласност со соодветните закони и прописи.

Дипл. фармацевт 
Ана Кировска

Земи купон со 5% попуст

Само овој месец за сите наши постојани купувачи во Моја Аптека имаме дополнителен попуст од 5% на сите додатоци во изхрана. Повели во Моја Аптека за една поинаква и подобра фармацевтска грижа за твоето здравје


контакт

Тел: 071329111

Коле Неделковски 77, Скопје, 1000


работно време

Понеделник до Петок 09ч – 18ч Сабота 10ч – 14ч

Коле Неделковски 77, Скопје, 1000

2019 © allonweb