ПАКЕТИ

Платформа за комплетно дигитално претставување и поголема продажба за аптеки.


Избери пакет спрема твоите потреби.

start

Најважно е да почнеш! Сега и веднаш!

97 € / годишно

Веб страна со респонсивен дизајн

•Google my business листинг

•10 фотографии

•1 компаниски емаил

•1 мапа од локација

Call to action (Прати емаил, Јави се’, ‘Насоки’)

•Обука и техничка поддршка

•Email поддршка во работно време (8-16 ч.)

•Преглед на перформанси

1 месечен план за социјални медиуми


Дополнителен бенефит

•48 неделни маилови со ТОП совети за маркетинг и продажба

•3 allonweb hands-on online обуки за дигитален маркетинг

•6 Објави и синдикација на содржини до 250.000 фанови на социјални мрежи

advanced

Кажи ја твојата прикаска. Кога ако не сега?

357 € / годишно

•Веб страна со респонсивен дизајн  до 10 страни + блог дел

•Google my business листинг

•Основен систем на лојалност

•20 фотографии

•3 компаниски емаил-ови

•1 мапа од локација

•Call to action  (Прати емаил, Јави се’, Насоки, Faceboook страна)

•Сопствен емаил маркетинг (2000 контакти)

•3 автоматски маил пораки

•Доделен Account manager

•Напредна обука и техничка поддршка

•Email поддршка во работно време (8-16 ч.)

•Преглед на перформанси

•1 Кварталeн план за социјални медиуми


Дополнителен бенефит

•48 неделни маилови со ТОП совети за маркетинг и продажба

•12 allonweb hands-on online обуки за дигитален маркетинг

•24 Објави и синдикација на содржини до 250.000 фанови на социјални мрежи

vip

За тие кои го движат светот напред!

697 € / годишно

•Веб страна со респонсивен дизајн  до 15 страни + блог дел + shop + 1 ландинг страна

•Google my business листинг

•Целосен систем на лојалност по избор од 10 системи

•50 фотографии) / 5 производи

•5 компаниски емаил-ови

•1 мапа од локација

•Call to action (Прати емаил, Јави се’, Насоки, Facebook страна, Facebook Messenger, Побарај ме подоцна)

•Сопствен емаил маркетинг (2000 контакти)

•27 емаил пораки

•Доделен Account manager

•Напредна обука и техничка поддршка

•Email поддршка во работно време (8-16 ч.)

•Преглед на перформанси

•4 Квартални планови за социјални медиуми


Дополнителен бенефит

•48 неделни маилови со ТОП совети за маркетинг и продажба

•24 allonweb hands-on online обуки за дигитален маркетинг

•48 Објави и синдикација на содржини до 250.000 фанови на социјални мрежи

Коле Неделковски 77, Скопје, 1000

 2019 © allonweb