Бесплатен вебинар за зголемена продажба и маркетинг 

Маркетинг Календар за 2020

Предавач

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Во изминатата година, едно од најчесто поставувани прашања ми беше:

- Немам идеја што да објавам на социјалните мрежи за да ја ангажирам мојата публика?


Затоа подготвив вебинар со план за тоа што да објавувате на социјалните мрежи за сите 366 дена од 2020 година.


Овој вебинар е наменет за сите на кои им е тешко:

- да се фалат што работат,

- да се промовираат,

- да се продаваат

и им треба идеја како да се промовираат без да звучат продажно.


Зачувајте го своето место!!!


Доколку немате можност да се вклучите на вебинарот за време на ручекот, пријавете се и добијте снимка.


време, датум, слободни места

17 јануари

петок

14 часот

4 места простанати

2020 ©rafted by allonweb