Webinar за работи кои мораш да ги направиш!

Каква веб страна ви треба во 2020?

Домаќини

Горан Димитровски

InOne

Ванчо П. Костурски

allonweb

Што ќе откриеме на овој webinar:


Во денешниот дигитален свет, да имате веб страна е исто толку неопходно како што некогаш требаше да ве има во телефонски именик. Всушност, 80% од потрошувачите во Македонија користат Интернет за да најдат локални бизниси. Ако вашиот бизнис не е на Интернет, тој не постои во свет каде повеќето потрошувачи го поминуваат своето време.

Втората опција е дека  работите на црно и не сакате никој да ве пронајде.


Зошто и каква веб страна ви треба во 2020, заедно со Горан од InOne припремивме за овој вебинар.

време и датум

СЕГА

2019 ©rafted by allonweb