Вебинар во живо!

Како веднаш да почнам со онлајн продажба?

ДОМАЌИН

Горан Димитровски


ГОСТИН

Ванчо П. Костурски

Она што ќе го откриеме на овој вебинар во живо:

Додека Covid-19 го бранува светот, истиот ги принудува луѓето и бизнисите да се вртат кон иновации менувајки го начинот на кој живееме и работиме.


Ова предизвикува бизнисите брзо да мора да ги менуваат своите бизнис модели зависно од тоа колку работата е нарушена и колкав прилив на пари се губи...


Основа на економијата е довербата, довербата се гради преку комуникација а комуникацијата е најмоќното оружје против Covid-19.


Ако сакате да дознаете повеќе за оваа тема, ова е сигурен знак дека овој вебинар е за вас.

ДАТУМ И ЧАС

17 АПРИЛ

Петок

18.00 

часот

преостанато време

01
ден
02
час
59
мин
07
сек

© 2023 Златна книга & allonweb