Како до поголема продажба за 90 дена

со Google My Business

Предавач

Ванчо П. Костурски

allonweb

Можеби се прашуваш што е заедничко со Tesla, Formula 1 и твојот бизнис?
Одговорот е едноставен - постојана промена. Така и Google постојано се менува, зголемувајќи ги можностите кои влијаат на потрошувачите и бизнисите.


Ова создава шанса, бизнисот повторно да е во центарот на вниманието на потрошувачите и можност да ги привлечеш кон твојот бизнис.


  • Како? Ќе дадеме одговори на нашиот бесплатен мастерклас?
  • Кога ? 11 март во 14 часот
  • Каде? На интернет, ќе добиете линк до мастеркласот.


Зачувај го своето место!


Доколку немаш можност да се вклучиш на мастеркласот за време на ручекот, пријави се и добиј снимка.

Време, датум и час

11 март

среда

14 часот

​​1 место останато​​

2020 ©rafted by allonweb