УСПЕШНА ПРИЈАВА

вебинар - Како до поголема празнична продажба

Digital strategist

Ванчо П. Костурски

Додади го времето и датумот на вебинарот во твојот календар.

За подобар резултат покани колега или соработник за вебинарот и заедно пријавете се.

Како би имале  вебинар прилагоден на потребите на учесниците ќе добиеш 3 маилови со дополнителни информации.

Следи ја нашата facebook страна за дополнителни совети и материјали. 

25.11.2020

Среда 13:00 час

©rafted by allonweb 2020 | supported by HERO.mk