Вебинар во живо!

Како да правите топ виртуелни состаноци?

11 чекори кои треба да ги направите за да се случи тоа

ДОМАЌИН

Горан Димитровски


ГОСТИН

Ванчо П. Костурски

Она што ќе го откриеме на овој вебинар во живо:

Кога бизнисите се борат да ги заштитат вработените од ширењето на коронавирусот со ограничувања на патувањата и работа од дома, постои можност состаноците со тимови, клиенти или добавувачи да бидат откажани со денови - или потенцијално недели.


И во најдобри околности, штом еден или двајца присутни „се појават подоцна“ на било кој состанок, продуктивноста почнува да паѓа. Организаторите на состаноците имаат тенденција да бидат помалку внимателни со целта и водењето на разговорот. И не е невообичаено еден или двајца присутни да доминираат во дискусијата, додека другите да седат и да „дремат“.


Виртуелните состаноци - дури и импровизирани, предизвикани од коронавирусот - може да се прават поефикасно, користејќи ги најдобрите искуства за состаноци со лесни, ефтини алатки за користење.


п.с Снимката на вебинарот Ефективна работа од дома во време на корона е спремна и е достапна по регистрација.

ДАТУМ И ЧАС

10 АПРИЛ

Петок

14.00

часот

преостанато време

02
ден
03
час
20
мин
17
сек

© 2023 Златна книга & allonweb