Види ја снимката од вебинарот 


Како да правите топ виртуелни состаноци

Виртуелните состаноци - дури и импровизирани, предизвикани од коронавирусот - може да се прават поефикасно, користејќи ги најдобрите искуства за состаноци со лесни и ефтини алатки за користење.


Во продолжение на вебинарот предлагаме 11 совети како тоа да го направите.

Доколку го пропуштивте вебинарот Ефективна работа од дома во врема на корона, истиот е во продолжение.

Види ја снимката од вебинарот 


Ефективна работа од дома во време на корона

© 2024 Златна книга & allonweb